Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@17:31:07 GMT

آجیلی آرامبخش برای افراد بی‌اعصاب

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۳۱۷۴۴

آجیلی آرامبخش برای افراد بی‌اعصاب

بادام از جمله آجیل‌های خوشمزه‌ای است که خواص بسیاری برای سلامتی دارد و می‌تواند به آرامش اعصاب زنان کمک کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛  بادام نوعی میوه است، که درخت آن بومی ایران و کشور‌های اطراف و آسیای مرکزی است، اما در مناطق بسیاری کشت می‌شود. در اصل بادام جزو مغز‌های حقیقی به حساب نمی‌آید، بلکه از انواع شفت های دارای یک پوسته بیرونی و یک پوشش درونی سخت است که دانه در درون آن قرار می‌گیرد اما این میوه بسیار کوچک سرشار از خاصیت و دارای قند, مواد معدنی, پروتئین , آهن,  فسفر, پتاسیم , کلسیم و ویتامین آ است، اما بادام تلخ علاوه بر آن‌ها اسید سیانیدریک هم دارد البته باید هوشیار باشیم که مصرف زیاد آن نیز مهلک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بادام شیرین و و یژگی های آن  

بادام‌شیرین گرم‌ و تر است و پاک زداینده, ملین, افزایش دهنده قدرت تولیدمثل در مردان و قدرت تولیدمثل در زنان بوده علاوه برآن تقویت کننده لثه و دندان است. روغن آن هم برای درمان بی خوابی خیلی تاثیر گذار بوده و همچنین برگ آن ضد انگل است، روغن بادام شیرین  همراه با  آب لیموترش تازه هر شب یک قطره برای رفع قرمزی چشم مفید است. بادام شیرین

 

بادم تلخ گرم و خشک است و انواع خلط ها را پاک می‌کند لذا برای سودایی‌ها غلیظ مصرف چهارده شب نصف قاشق غذا خوری روغن بادام تلخ  بسیار مفید است. علاوه برآن روغن بادام تلخ به اضافه سرکه بر روی زخم‌های کهنه, اگزما‌ و لکه‌های تیره بسیار تاثیر گذار است .

 

چکاندن روغن بادام تلخ در چشم ها باعث افزایش بینایی و کاهش آستیگما, پیر چشمی, دوربینی و نزدیک بینی چشم ها می شود همچنین روغن بادام تلخ اضافه به همراه عسل برای  پروستات مفید است.بادام تلخ

 

مصرف حریره بادام برای اطفال یک غذای کامل به شمار می رود  و خوردن آن در بزرگسالان باعث افزایش حوصله آنها می شود علاوه بر آن برای  خانم های عصبانی بسیار مفید است.

 

شربت بادام درختی برای درمان گرفتگی صدا و سرفه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بادام روغن بادام تلخ بادام شیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۱۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفلاتوکسین چیست؟ سمی خطرناک در آجیل با ...

آفلاکتوسین یکی از اعضای خانواده سم‌های تولید شده توسط قارچ‌های خاصی است که در دانه‌ها و محصولات کشاورزی مثل بادام زمینی، پنبه، ذرت و بادام درختی یافت می‌شوند. قارچ اصلی آن‌ها که آفلاتوکسین را تولید می‌کند، آسپرگیلوس و آسپرگیلوس پاراسیتیکوس نام دارد که در نواحی گرم و مرطوب زندگی و رشد می‌کنند.

به گزارش نمناک، قارچ تولید کننده آفلاتوکسین می‌تواند دانه‌ها را در زمین تولید کند که همراه با محصولات اصلی برداشت شود و حتی در انبار‌های ذخیره و نگهداری نیز برود.

افراد چگونه در معرض آفلاتوکسین قرار می‌گیرند؟

افراد با خوردن این محصولات آغشته شده مثل بادام زمینی یا با مصرف گوشت‌ها و محصولات لبنی حیواناتی که این غذا‌ها را خورده اند، ممکن است که در معرض آفلاتوکسین قرار بگیرند. کشاورزان و دیگر کارگران زمین نیز ممکن است از طریق آلودگی‌های تولید شده هنگام فرآیند تولید محصول به آفلاتوکسین مبتلا شوند.

چه سرطان‌هایی با آفلاتوکسین مرتبط هستند؟

قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد.

چگونه خودمان را کمتر در معرض آفلاتوکسین قرار دهیم؟‌

می‌توانید با خرید محصولاتی از جمله بادام زمینی، کره بادام زمینی فقط از برند اصلی این خطر را کاهش دهید و همچنین قسمت‌های بدون رنگ، کپک زده و چروکیده را نیز از آن جدا کرده و دور بریزید و برای به حداقل رساندن خطر این ماده، سازمان غذا و داروی جهانی غذا‌هایی را که حاوی آفلاتوکسین هستند، مثل کره بادام زمینی و خود بادام زمینی را چک می‌کند که بدون رنگ باشد. تحقیقات انجام شده هنوز هیچ بیماری را به دلیل آفلاتوکسین گزارش نکرده است، اما این سم در بعضی کشور‌های دیگر حادثه آفرین بوده است.

جالب این جاست که نمی‌توانید سم آفلاتوکسین را ببینید یا بو کنید و همین ذرات کوچک باز هم خطرناک هستند. مطالعات نشان می‌دهد که اگر این ماده را بیشتر از ۱ گرم مصرف نکنید، خطری برایتان ندارد، یعنی باید کم‌تر از یک قاشق از این ماده در ۱۰۰۰۰۰ کیلوگرم ماده غذایی وجود داشته باشد که آسیبی به بدن شما نمی‌رساند. ۱۰۰۰۰۰ کیلوگرم غذا را می‌توان در یک شهر کوچک پخش کرد.

سم موجود تولید شده توسط قارچ‌های رایجی هستند که در هر جایی از خاک یافت می‌شوند و به همین دلیل احتمال وارد شدن آن‌ها به غذا بعد از برداشت محصول وجود دارد.

دانه‌هایی که از آفلاتوکسین تاثیر می‌گیرند

حبوبات یا محصولات بر پایه حبوبات جزء اصلی‌ترین غذا‌های مصرفی در سراسر جهان هستند. در بین حبوبات، برنج و ذرت بیشترین احتمال برای دارا بودن آفلاتوکسین در شرایط طبیعی را دارند. آفلاتوکسین‌ها می‌توانند هم قبل و هم بعد از برداشت تولید شوند.

گزارشات نشان می‌دهد که برنج بیش از همه مستعد این است که آفلاتوکسین داشته باشد. رشد قارچی نیز بیشتر در اطراف محصولاتی صورت می‌گیرد که رطوبت بیشتری داشته باشند و در نتیجه بی رنگی در غلات به وجود می‌آید که کیفیت آن را نیز دچار مشکل می‌کند.

لوبیا‌ها و بادام زمینی نیز در رژیم‌های غذایی مخصوصا در آفریقا یک مکمل محسوب می‌شوند، اما باز هم احتمال دارا بودن آفلاتوکسین در آن‌ها وجود دارد. میزان رشد قارچ و تولید آفلاتوکسین‌ها در حبوبات به دما، رطوبت، نوع خاک و محل ذخیره محصولات بستگی دارد.

این ماده را می‌توان در محصولات مختلفی از جمله فلفل سیاه، زردچوبه، هل، میخک، زیره سبز، گشنیز و زنجبیل یافت. علاوه بر وجود آفلاتوکسین در تخم مرغ‌ها و شیر خام گاو گزارش شده است. از آن جایی که دانه‌های تحت تاثیر قرار گرفته به آفلاتوکسین‌ها اجازه می‌دهند که وارد زنجیره غذایی شوند، بنابراین بیشتر تخت تاثیر شرایط اقلیمی قرار خواهند گرفت.

شرایط اقلیمی و ارتباط آن با تولید آفلاتوکسن

تغییرات آب و هوایی مشخصا می‌تواند روی کیفیت و در دسترس بودن غذا‌های مصرفی تاثیرگزار باشد. با افزایش جمعیت در سراسر جهان، تاکید اصلی روی امنیت غذایی مخصوصا غذا‌هایی است که درخواست بیشتری از سمت مصرف کننده دارد.

محتوای آفلاتوکسین می‌تواند روی هزاران کیلومتر از زمین کشاورزی حاوی محصول تاثیر بگذارد که این مناطق معمولا در قسمتی از آسیا، آفریقا و آمریکا هستند که گرم‌تر از بقیه جا‌ها می‌باشند. تغییرات اقلیمی نه تنها می‌تواند باعث افزایش تولید آفلاتوکسین شود، بلکه ساختار کیفی آن را نیز قوی‌تر می‌کند.

محتوای آفلاتوکسین در مراحل اولیه در طول رشد دانه و در مرحله دوم در طول بالغ شدن دانه ایجاد می‌شود. حال هرچقدر که منطقه گرم تر، مرطوب‌تر و یا حتی گرم، اما خشک باشد، این تولید قارچ بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • عکس | بوی گل، عطر گلاب | روز ملی گل محمدی و گلاب
  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • ۴ سبزی مفید برای سم‌زدایی بدن
  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • آفلاتوکسین چیست؟ سمی خطرناک در آجیل با ...
  • پذیرایی بد: فرانسوی‌ها روی اعصاب دورتموندی‌ها (عکس)
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • نکته مهمی که در توقیع امام زمان (عج) به شیخ مفید اشاره شد