Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-09@06:19:41 GMT

مصرف خوراکی روغن بادام تلخ چه عوارضی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۵۸۰۶

مصرف خوراکی روغن بادام تلخ چه عوارضی دارد؟

بادام تلخ و روغن آن حاوی درصد بالایی از مواد سمی هستند و مصرف خوراکی آن‌ها مشکلاتی را برای افراد به وجود می‌آورد.

به گزارش شریان نیوز،به نقل از "وب طب"، روغن بادام تلخ یک روغن معطر است که معمولاً از نوع خاصی از بادام تلخ که میوه‌های آن به طور معمول کوتاهتر و پهن‌تر از میوه بادام شیرین است، استخراج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


روغن بادام تلخ شامل گروهی از ترکیبات شیمیایی است که برخی از آن‌ها سمی هستند، بنابراین باید با احتیاط و فقط برای مصارف خارجی استفاده شود.

روغن بادام تلخ به صورت خوراکی نیز می‌تواند مصرف شود، اما در دوز‌های بسیار کم و اندازه گیری شده و فقط تحت نظارت پزشکی، زیرا مصرف مقدار زیادی از آن ممکن است کشنده باشد.

فواید روغن بادام تلخ

مبارزه با ترک‌های پوستی
بدن یک زن باردار دچار تغییرات بسیاری به ویژه تغییرات پوستی می‌شود، زیرا برخی از مشکلات پوستی ممکن است در دوران بارداری ظاهر شوند که برخی از آن‌ها مانند ترک در پوست مشکلات جزئی هستند، مشکلی که اکثر خانم‌ها ترجیح می‌دهند از بروز آن پیشگیری کنند تا اینکه بعد از بروز آن اقدام به درمان آن کنند.

چندین دستورالعمل طبیعی وجود دارد که می‌تواند برای جلوگیری یا درمان ترک‌های پوستی در دوران بارداری استفاده شود، از جمله روغن بادام تلخ. برخی مطالعات نشان داده اند که ماساژ پوست با روغن بادام تلخ می‌تواند به شما کمک کند تا احتمال ایجاد ترک را کاهش دهید. این روغن خارش‌هایی که ممکن است با ترک‌ها همراه باشد را تسکین می بخشد.

نکته: در ابتدا بیان شد که روغن بادام تلخ فقط در مواردی مفید خواهد بود که برای ماساژ پوست ترک خورده استفاده شود، یعنی ماساژ می‌تواند عاملی برای کمک به از بین رفتن ترک‌ها باشد، نه خود روغن. از آنجا که روغن بادام تلخ حاوی برخی مواد سمی است، استفاده از آن در دوران بارداری برای جلوگیری از ترک ممکن است خطر داشته باشد، بنابراین استفاده از آن پس از زایمان توصیه می‌شود.

مزایای دیگر روغن بادام تلخ
روغن بادام تلخ ممکن است مزایای بالقوه دیگری مانند: تسکین درد، درمان اسپاسم عضلات، کاهش سرفه، مبارزه با برخی از انواع قارچ‌ها و باکتری ها داشته باشد که هنوز مورد تحقیق و بررسی هستند.

روغن بادام تلخ برای پوست بی خطر است؟

روغن بادامی که معمولاً برای سلامت پوست استفاده می‌شود روغن بادام شیرین است از روغن بادام تلخ فقط می‌توان به عنوان یک ترکیب ثانویه در برخی از محصولات آرایشی استفاده کرد که دلیل آن بیشتر جذاب بودن بوی این روغن برای برخی‌ها است.

هشدار‌ها و مضرات مربوط به بادام تلخ و روغن آن

به طور کلی، بادام تلخ و روغن آن ممکن است مضراتی برای سلامتی داشته باشند از جمله:

بادام تلخ و روغن آن حاوی درصد بالایی از مواد سمی هستند، بنابراین باید در دوز‌های بسیار کم و به صورت استعمال خارجی استفاده شوند. همچنین بهتر است از دادن بادام تلخ یا استفاده کامل از روغن آن برای کودکان، افراد مسن و بیمار خودداری شود.

با توجه به قدرت ترکیبات شیمیایی موجود در بادام تلخ بر روی اعصاب و بیهوشی آن‌ها، ترجیحاً از خوردن بادام تلخ یا استفاده کامل از روغن بادام تلخ قبل از جراحی خودداری شود، زیرا ترکیبات ذکر شده ممکن است با دارو‌های مورد استفاده در بیهوشی بیمار برهم کنش منفی داشته باشند.

بهتر است زنان باردار از مصرف بادام تلخ و روغن آن کاملاً خودداری کنند، تا از هرگونه تأثیر منفی احتمالی بر جنین و سلامت بارداری پیشگیری شود.

ترکیبات سمی موجود در بادام تلخ ممکن است با برخی دارو‌های بیهوشی و مسکن برهم کنش منفی داشته باشند، بنابراین بهتر است از مصرف بادام تلخ و روغن آن همزمان با مسکن خودداری شود.

از مصرف کامل روغن بادام تلخ خودداری کنید، زیرا مواردی از مسمومیت و مرگ ناشی از مصرف روغن بادام تلخ ثبت شده است.

فواید روغن بادام شیرین

برخلاف روغن بادام تلخ، روغن بادام شیرین فواید زیادی برای سلامتی و زیبایی دارد، از جمله:

بهبود سلامت پوست، زیرا می‌تواند به رطوبت رسانی به پوست، کاهش سیاهی حلقه دور چشم، بهبود ظاهر زخم‌ها و از بین بردن ترک‌ها کمک کند.

سلامت مو و پوست سر را بهبود می‌بخشد.

درمان و کنترل برخی از مشکلات پوستی، مانند: آکنه، پسوریازیس، اگزما

با گنجاندن روغن بادام شیرین در یک رژیم غذایی متعادل می‌توان ازمزایای آن مانند: کاهش وزن، تنظیم سطح قند خون، بهبود سلامت قلب و عروق، سلامت دستگاه گوارش و رفع عفونت گوش بهره برد.

منبع: شریان

کلیدواژه: روغن بادام شیرین روغن بادام تلخ ترک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه را می‌توان جایگزین قهوه کرد

دانه‌های سرخ شده (بوداده) خرمالو را می‌توان جایگزین قهوه کرد.

کاسه گل و دم میوه آن قی آور هستند و برای درمان سرفه‌ و تنگی نفس کاربرد درمانی دارد.

در استعمال خارجی از خرمالو برای امراض پوستی به عنوان ضد میکروب می‌توان بکار برد.

همچنین از خرمالو به عنوان حشره کش استفاده می‌کنند.

به گزارش سرگرمی روز، خرمالو حاوی مواد مغذی و ترکیب خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و مقدار کاملی از پروتئین را داراست و همچنین مقدار چربی آن پایین است.

در حقیقت خرمالو ترکیب مطلوبی از مواد مغذی به مقدار کافی و مناسب است. بسیاری از مواد مغذی موجود در خرمالو تنها 2 تا 3 درصد نیاز روزانه به آن‌ها را تامین می‌کنند اما وجود سطح بالایی از منگنز در این میوه 17 درصد از نیاز روزانه به این ماده معدنی را تامین می‌نماید.

خرمالو غیر از منگنز حاوی 9 درصد ویتامین C و 8 درصد ویتامین B6‌ است. فیبر خوراکی موجود در آن نیز به شدت بالاست و 80 درصد بافت این میوه را آب تشکیل می‌دهد.

از دیگر ویژگی‌های خرمالو وجود مقدار بالایی آنتی اکسیدان است که با خنثی سازی رادیکال‌های آزاد از بروز بیماری حاد شونده همچون پیری، سرطان، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (نوعی اختلال چشمی ناشی از افزایش سن) جلوگیری می‌کند.

یکی دیگر از خواص این میوه تاثیر آن در تسریع فرآیند کاهش وزن است. وجود فیبر بالا و دیگر مواد مغذی سرعت کاهش وزن را افزایش می‌دهد. مصرف خوراکی‌هایی همچون خرمالو که حاوی فیبر بالا هستند در دوره رژیم کاهش وزن باعث می‌شود فرد برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشد.

همچنین خوراکی‌های حاوی فیبر بالا در کاهش میل به مصرف قند و خوراکی‌های فرآوری شده نقش دارد. خرمالو دارای «لوتئین زآگزانتین» به عنوان یک ایزومر است. در بسیاری از مطالعات و روش‌های درمانی جدید آمده است که این ایزومر در حفظ و ارتقای سطح بینایی موثر است.

این ماده روی شبکیه چشم تاثیر می‌گذارد و از بروز بیماری‌های تحلیل برنده همچون دژنراسیون ماکولا جلوگیری می‌کند. همچنین مصرف آن برای پیشگیری از آب مروارید توصیه می‌شود.

آسیب دیدگی چشم یکی از دلایل از دست رفت قدرت بینایی است. این آسیب دیدگی از واکنش اکسیژن با انواع خاصی از مولکول‌ها و ایجاد رادیکال‌های آزاد ناشی می‌شود. خرمالو به دلیل دارا بودن ویتامین‌های A، C و K از خواص آنتی اکسیدانی برخوردار است.

این مواد مغذی جهت حفظ سلامت چشم‌ها در برابر آسیب دیدگی شبکیه‌ حائز اهمیت است. همچنین لوتئین زآگزانتین همراه با ویتامین‌های ذکر شده آسیب ناشی از اشعه فرابنفش و دیگر عفونت‌های چشمی را به حداقل می‌رساند.

بهبود سلامت سیستم گوارشی از دیگر فوائد مصرف خرمالوست. این میوه به دلیل دارا بودن مقدار بالایی فیبر خوراکی جهت تسهیل فرآیند هضم ضروری است. وجود فیبر خوراکی در خرمالو از بروز یبوست در فرد جلوگیری می‌کند.

یکی دیگر از خواص این میوه ضد سرطان بودن آن است. خرمالو حاوی مقادیر بالای مواد مغذی مفید است که بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند. رادیکال‌های آزاد همچنین عامل بروز سرطان هستند.

پزشکان بر این باورند با مصرف خرمالو می‌توان روند فرسودگی بدن را به تعویق انداخت. رادیکال‌های آزاد نه تنها علت بروز سرطان به حساب می‌آیند بلکه به تسریع روند فرسودگی بدن کمک می‌کنند. رادیکال‌های آزاد به سلول‌های پوست آسیب رسانده و فرسوده شدن آن را تسریع می‌کنند.

خرمالو همچنین حاوی ویتامین C است که به گفته پزشکان برای حفظ بدن از ابتلا به بیماری‌های رایج و متداول توصیه می‌شود. خوراکی‌های حاوی مواد مغذی مصرف شود. ویتامین C از جمله ترکیب‌هایی است که سیستم ایمنی را در برابر سرماخوردگی، آنفلوآنزا و عفونت‌ها تقویت می‌کند.

تاثیر خرمالو روی سیستم گردش خون و سلامت قلب از دیگر فوائد مصرف این میوه است. این میوه سرشار از پتاسیم است که به تنظیم فشار خون بدن از طریق بسط رگ‌های خونی و آرام کردن ماهیچه ها کمک می‌کند. در حقیقت بسیاری از پزشکان از پتاسیم به عنوان مسکن درد در عضلات استفاده می‌کنند.

خرمالو با وجود آنکه حاوی خواص بسیاری برای بدن است اما از آنجایی که در این میوه مقدار بالایی تانن وجود دارد می‌تواند فاکتور خطرزا باشد. وجود تانن در مقدار بالا تاثیرات سمی دارد و به همین دلیل متخصصان تغذیه مصرف این میوه به مقدار متعادل را توصیه می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این میوه را می‌توان جایگزین قهوه کرد
  • مصرف خودسرانه‌ی نوروبیون چه عوارضی دارد؟
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • مصرف روزانه یک مشت آجیل چه فوایدی دارد؟
  • لزوم پایش سلامت و کیفیت روغن خوراکی از مبدأ ورودی روغن خام
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!